Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.23
  • Stadion: Panza FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1857
Panza FC Club Atlético Los Andes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gascón is nu in balbezit. Gascón passt de bal zonder na te denken. Avallay is nu in balbezit. Canal verovert de bal door een tackle van achteren. Canal geeft de bal voor. Concina bokst de bal weg.

14e minuut.
Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Viturro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gascón zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gascón moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gascón schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Seefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Burin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seefeld onderschept slim de pass. Waikilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Waikilef haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Donnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Viturro rent richting de bal. Waikilef speelt de bal door. Seefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seefeld schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panza FC - Club Atlético Los Andes 1:0

28e minuut.
Canal rent richting de bal. Canal geeft een hoge lob. Kalfukurá kopt de bal weg. Comas rent richting de bal. Comas haalt uit met een fantastische trap. Concina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panza FC - Club Atlético Los Andes 1:1

31e minuut.
Silberstein heeft problemen om de bal te vangen. Comas is nu in balbezit. Donnet is nu in balbezit. Comas onderschept slim de pass. Comas draait met de bal, schiet en ... Concina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pichon onderschept slim de pass. Pichon passt de bal met de wreef. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas schiet op doel. Silberstein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Panza FC - Club Atlético Los Andes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panza FC 62%, Club Atlético Los Andes 38%.
Panza FC - Club Atlético Los Andes 1:2

52e minuut.
Avallay met een snelle inworp. Daar is Viturro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viturro passt de bal zonder na te denken. Seefeld rent richting de bal. Seefeld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panza FC - Club Atlético Los Andes 2:2

60e minuut.
Seefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Waikilef is nu in balbezit. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Seefeld onderschept slim de pass. Seefeld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panza FC - Club Atlético Los Andes 3:2

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalfukurá zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Comas de bal. Scianca rent richting de bal. Scianca geeft een hoge lob. Concina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Seefeld onderschept slim de pass. Pichon onderschept slim de pass. Pichon speelt de bal door. Comas rent richting de bal. Comas haalt uit met een fantastische trap. Concina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panza FC 43%, Club Atlético Los Andes 57%.
Panza FC - Club Atlético Los Andes 3:2