Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milanesa con papas FC ospobios
Attack Tactiek 442
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 41.8
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Critchfield probeert naar een medespeler te passen. Carpintero heeft problemen om de bal te vangen. Wars rent richting de bal. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. Forestello is nu in balbezit. Critchfield verovert de bal door een tackle van achteren. Critchfield geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ottone rent richting de bal. Leinatamm verovert de bal door een tackle van achteren. Di Campo met een sublieme pass. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars schiet op doel. Pignotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - ospobios 0:1

13e minuut.
Carpintero is nu in balbezit. Wars rent richting de bal. Wars schiet op doel. Pignotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - ospobios 0:2

15e minuut.
Rütten bereikt de bal nog maar net als eerste. Rütten passt de bal met de wreef. Di Campo is nu in balbezit. Di Campo geeft de bal voor. Wars krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rütten rent richting de bal. Rütten geeft een hoge lob. Daar is Teodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorescu schiet op doel. Pignotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero speelt de bal door. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars schiet op doel. Pignotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - ospobios 0:3

36e minuut.
Colazo met een snelle inworp. Calbullahue rent richting de bal. Calbullahue geeft de bal voor. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
von Dietrichstein verovert de bal door een tackle van achteren. Critchfield verovert de bal door een tackle van achteren. Critchfield probeert naar een medespeler te passen. Wars rent richting de bal. Wars draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - ospobios 0:4

42e minuut.
Forestello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wars de bal. Wars passt de bal zonder na te denken. Rütten rent richting de bal. Rütten geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milanesa con papas FC 67%, ospobios 33%.
milanesa con papas FC - ospobios 0:4

46e minuut.
Rütten passt de bal zonder na te denken. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars passt de bal met de wreef. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Colazo geeft de bal voor. Inworp. Beyaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rütten geeft de bal voor. Wars springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Critchfield passt de bal in één keer door. Wars rent richting de bal. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap. Pignotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Leinatamm onderschept slim de pass. Leinatamm passt de bal zonder na te denken. Di Campo rent richting de bal. Di Campo geeft de bal voor. Wars maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - ospobios 0:5

57e minuut.
Ottone bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Campo onderschept slim de pass. Di Campo met een sublieme pass. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Di Campo neemt de hoekschop. Wars springt en kopt de bal. Rütten geeft een lange en hoge pass. Wars maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - ospobios 0:6

60e minuut.
Pflaster komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Rütten bereikt de bal nog maar net als eerste. Rütten geeft een hoge lob. Pflaster is nu in balbezit. Wars is nu in balbezit. Wars haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - ospobios 0:7

69e minuut.
Leinatamm met een sublieme pass. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster passt de bal zonder na te denken. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rütten passt de bal met de wreef. Carpintero is nu in balbezit. von Dietrichstein begaat een overtreding. von Dietrichstein krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Calbullahue probeert naar een medespeler te passen. Critchfield speelt de bal door. Rütten met een sublieme pass. Carpintero rent richting de bal. Carpintero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Pflaster kopt de bal weg. Mon heeft problemen om de bal te vangen. Carpintero rent richting de bal. Carpintero draait met de bal, schiet en ... Pignotti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - ospobios 0:8

74e minuut.
Leinatamm rent richting de bal. Leinatamm passt de bal zonder na te denken. Rütten speelt de bal door. Daar is Carpintero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpintero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Flechia rent richting de bal. Beyaz verovert de bal door een tackle van achteren. Beyaz passt de bal zonder na te denken. Di Campo is nu in balbezit. Di Campo geeft een lange en hoge pass. Pignotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carpintero rent richting de bal. Carpintero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Di Campo heeft problemen om de bal te vangen. Di Campo passt de bal in één keer door. Rütten met een sublieme pass. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pignotti trapt de bal weg van het doel. Rütten kopt de bal weg. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Pflaster kopt de bal weg. Klungelig pakt Mon de bal. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero haalt uit met een fantastische trap. Pignotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - ospobios 0:9

87e minuut.
Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars verovert de bal door een tackle van achteren. Wars passt de bal met de wreef. Di Campo rent richting de bal. Di Campo geeft de bal voor. Pignotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - ospobios 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milanesa con papas FC 84%, ospobios 16%.
milanesa con papas FC - ospobios 0:10