Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Los Andes EL LINQUEÑO
Normal Tactiek Defend
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kuyenray speelt de bal door. Sponville met een sublieme pass. Ruggiero probeert de bal met de borst te controleren. Comas rent richting de bal. Comas haalt uit met een fantastische trap. Ezcaray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Rapuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert onderschept slim de pass. Pichon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Los Andes - EL LINQUEÑO 0:1

22e minuut.
Canal speelt de bal door. Degoy is nu in balbezit. Pichon is nu in balbezit. Degoy verovert de bal door een tackle van achteren. Degoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Pichon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert rent richting de bal. Pichon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pichon naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lambert raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lambert kan niet meer verder spelen. Raymonda komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Raymonda onderschept slim de pass. Raymonda passt de bal met de wreef. Degoy is nu in balbezit. Degoy draait met de bal, schiet en ... Rossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Los Andes - EL LINQUEÑO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Los Andes 54%, EL LINQUEÑO 46%.
Club Atlético Los Andes - EL LINQUEÑO 0:2

63e minuut.
Gerola trapt de bal weg. Raymonda kopt de bal weg. Gascón rent richting de bal. Comas is nu in balbezit. Comas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rizzi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascón geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Los Andes 63%, EL LINQUEÑO 37%.
Club Atlético Los Andes - EL LINQUEÑO 0:2