Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.23
  • Stadion: Infra FC. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1478
Infra FC. Panza FC
451 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Netto rent richting de bal. Netto passt de bal met de wreef. Mane is nu in balbezit. Seefeld is nu in balbezit. Seefeld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Whittenkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarria passt de bal in één keer door. Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibls schiet op doel. Concina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Netto passt de bal in één keer door. Lacapra is nu in balbezit. Lacapra passt de bal zonder na te denken. Cibls rent richting de bal. Cibls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infra FC. - Panza FC 1:0

43e minuut.
Chavarria probeert de bal met de borst te controleren. Lacapra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacapra speelt de bal door. Cibls rent richting de bal. Cibls haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infra FC. 41%, Panza FC 59%.
Infra FC. - Panza FC 1:0

50e minuut.
Kapzuk passt de bal in één keer door. Lacapra is nu in balbezit. Lacapra passt de bal in één keer door. Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibls draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis geeft een hoge lob. Lacapra kopt de bal weg. Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infra FC. - Panza FC 2:0

67e minuut.
Netto bereikt de bal nog maar net als eerste. Netto speelt de bal door. Klungelig pakt Buchhamer de bal. Cibls rent richting de bal. Cibls schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldi onderschept slim de pass. Rinaldi geeft een lange en hoge pass. Seefeld heeft problemen om de bal te vangen. Seefeld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Viturro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cipolletti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infra FC. 40%, Panza FC 60%.
Infra FC. - Panza FC 2:0