Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adelense fc RIVER SOUTH
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Menzi speelt de bal door. Saccone rent richting de bal. Saccone geeft een hoge lob. Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Marianidis heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whittenkamp met de inworp. Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft de bal voor. Tammaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Achaval bereikt de bal nog maar net als eerste. Achaval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adelense fc - RIVER SOUTH 0:1

25e minuut.
Trimarcchi passt de bal zonder na te denken. Daar is Achaval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Achaval bereikt de bal nog maar net als eerste. Achaval haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Marianidis speelt de bal door. Figgini rent richting de bal. Cavacini begaat een overtreding. Cavacini krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Figgini passt de bal in één keer door. Monzón is nu in balbezit. Monzón passt de bal zonder na te denken. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Calvo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Trimarcchi bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Farrell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trimarcchi. O`Farrell raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. O`Farrell kan niet meer verder spelen. Hutton komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adelense fc 62%, RIVER SOUTH 38%.
adelense fc - RIVER SOUTH 0:1

47e minuut.
Cavacini verovert de bal door een tackle van achteren. Cavacini passt de bal met de wreef. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ferrero de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Marianidis verovert de bal door een tackle van achteren. Marianidis probeert naar een medespeler te passen. Cavacini speelt de bal door. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ... Hamilton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Laspada met de inworp. Cavacini is nu in balbezit. Cavacini haalt uit met een fantastische trap. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adelense fc - RIVER SOUTH 1:1

83e minuut.
Monzón speelt de bal door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Achaval is nu in balbezit. Achaval schiet op doel. Daar is Menzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adelense fc 43%, RIVER SOUTH 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adelense fc - RIVER SOUTH 1:1