Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Claypole BOQUITAPASION
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 22.9
weak Schieten adequate
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Tassi rent richting de bal. Solana onderschept slim de pass. Ottone rent richting de bal. Solana verovert de bal door een tackle van achteren. Solana draait met de bal, schiet en ... Capitanich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Gersman rent richting de bal. Dell`Oro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Oro passt de bal met de wreef. Ianantuoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianantuoni haalt uit met een fantastische trap. Menghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garrahan heeft problemen om de bal te vangen. Cesario bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesario draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ianantuoni rent richting de bal. Ianantuoni haalt uit met een fantastische trap. Menghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Claypole - BOQUITAPASION 0:1

21e minuut.
Scotti passt de bal met de wreef. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesario is nu in balbezit. Ianantuoni rent richting de bal. Ianantuoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wensel is nu in balbezit. Tassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wensel onderschept slim de pass. Wensel draait met de bal, schiet en ... Ottone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kern met de inworp. Tassi is nu in balbezit. Tassi geeft de bal voor. Cesario bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesario haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Claypole 50%, BOQUITAPASION 50%.
CA Claypole - BOQUITAPASION 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schützenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gersman met een sublieme pass. Wensel is nu in balbezit. Wensel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Claypole 51%, BOQUITAPASION 49%.
CA Claypole - BOQUITAPASION 0:1