Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san fernando cubali
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Kremenchuzky geeft een lange en hoge pass. Kleiman is nu in balbezit. Soland rent richting de bal. Kleiman onderschept slim de pass. Kleiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
san fernando - cubali 0:1

10e minuut.
Inworp. Perotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alarcón met een sublieme pass. Kleiman is nu in balbezit. Kleiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lepio rent richting de bal. Soland onderschept slim de pass. Soland met een sublieme pass. Kleiman rent richting de bal. Kleiman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Soland bereikt de bal nog maar net als eerste. Soland geeft een hoge lob. Kuyenray is nu in balbezit. Kuyenray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Perotti geeft een hoge lob. Kleiman rent richting de bal. Tovagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiman rent richting de bal. Kleiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pichon met een sublieme pass. Lepio bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni rent richting de bal. Kuyenray rent richting de bal. Kuyenray draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san fernando 52%, cubali 48%.
san fernando - cubali 0:1

48e minuut.
Cheuqueman is nu in balbezit. Molinari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheuqueman. Cheuqueman krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Cheuqueman verovert de bal door een tackle van achteren. Tovagliari rent richting de bal. Tovagliari speelt de bal door. Kleiman heeft problemen om de bal te vangen. Kleiman draait met de bal, schiet en ... Veneciano bokst de bal weg.

66e minuut.
Ingar rent richting de bal. Ingar met een sublieme pass. Galop is nu in balbezit. Kleiman onderschept slim de pass. Kleiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Soland rent richting de bal. Kleiman onderschept slim de pass. Galop is nu in balbezit. Tovagliari rent richting de bal. Tovagliari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kleiman is nu in balbezit. Tovagliari rent richting de bal. Kleiman rent richting de bal. Kleiman draait met de bal, schiet en ... Latino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san fernando - cubali 0:2

83e minuut.
Tovagliari geeft een hoge lob. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleiman rent richting de bal. Kleiman draait met de bal, schiet en ... Veneciano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san fernando - cubali 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san fernando 53%, cubali 47%.
san fernando - cubali 0:3