Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.24
  • Stadion: Leon LP Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1931
Leon LP adelense fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 25.3
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Cavacini speelt de bal door. Millao bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo maakt een afschuwelijke overtreding. Crespo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Huerta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paganini is nu in balbezit. Paganini met een sublieme pass. Gvirtz rent richting de bal. Gvirtz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tammaro trapt de bal weg. Sayenn kopt de bal weg. Hutton met een sublieme pass. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Quinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Laspada onderschept slim de pass. Laspada passt de bal zonder na te denken. Cavacini rent richting de bal. Cavacini schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Capel rent richting de bal. Paganini verovert de bal door een tackle van achteren. Paganini probeert naar een medespeler te passen. Gvirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvirtz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Quinan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabbri met de inworp. Laspada rent richting de bal. Laspada geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon LP - adelense fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon LP 56%, adelense fc 44%.
Leon LP - adelense fc 0:1

47e minuut.
Millao bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavacini onderschept slim de pass. Cavacini probeert naar een medespeler te passen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Goldenberg kopt de bal weg. Gvirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Richter ... Strafschop! Gvirtz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Catari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leon LP - adelense fc 1:1

76e minuut.
Quinan passt de bal in één keer door. Cavacini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavacini passt de bal met de wreef. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Catari probeert naar een medespeler te passen. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvirtz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gvirtz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon LP 49%, adelense fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leon LP - adelense fc 1:1