Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.24
  • Stadion: PumitasFc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2744
PumitasFc RIVER SOUTH
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 24
poor Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo passt de bal in één keer door. Achaval rent richting de bal. Achaval haalt uit met een fantastische trap. Desmery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PumitasFc - RIVER SOUTH 0:1

22e minuut.
Molina geeft de bal voor. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg passt de bal met de wreef. Batista rent richting de bal. Batista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Priolo passt de bal met de wreef. Daar is Kevingston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priolo rent richting de bal. Batista is nu in balbezit. Batista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Achaval rent richting de bal. Priolo is nu in balbezit. Achaval is nu in balbezit. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PumitasFc 57%, RIVER SOUTH 43%.
PumitasFc - RIVER SOUTH 0:1

55e minuut.
Priolo rent richting de bal. Figgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Priolo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Zuppa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monzón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Trimarcchi is nu in balbezit. Zubeldía speelt de bal door. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista is nu in balbezit. Batista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hamilton trapt de bal weg van het doel. Achaval bereikt de bal nog maar net als eerste. Achaval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Priolo heeft problemen om de bal te vangen. Kevingston bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Priolo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PumitasFc 59%, RIVER SOUTH 41%.
PumitasFc - RIVER SOUTH 0:1