Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.24
  • Stadion: Black Boys Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2425
Black Boys Deportivo Catriel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 23
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Fabbianesi onderschept slim de pass. Cruz met een sublieme pass. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz onderschept slim de pass. Cruz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Egri bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Gerard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cenci speelt de bal door. Rubinstein rent richting de bal. Cenci onderschept slim de pass. Cenci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mosso passt de bal met de wreef. Tassart speelt de bal door. Daar is Di Ricci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Ricci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Boys - Deportivo Catriel 1:0

37e minuut.
Bauza rent richting de bal. Tassart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bauza krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Gerard verovert de bal door een tackle van achteren. Mosso verovert de bal door een tackle van achteren. Mosso met een sublieme pass. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci schiet op doel. Lerner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Boys 46%, Deportivo Catriel 54%.
Black Boys - Deportivo Catriel 1:0

61e minuut.
Lawson rent richting de bal. Tassart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassart probeert naar een medespeler te passen. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bauza geeft een lange en hoge pass. Peran is nu in balbezit. Peran geeft de bal voor. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mosso passt de bal zonder na te denken. Cenci is nu in balbezit. Cenci passt de bal met de wreef. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Boys 48%, Deportivo Catriel 52%.
Black Boys - Deportivo Catriel 1:0