Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacachispas B Leon LP
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 23.8
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini passt de bal met de wreef. Millao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carretero is nu in balbezit. Carretero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cahuayo geeft een hoge lob. Inworp. Wangulen met de inworp. Carretero rent richting de bal. Carretero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - Leon LP 1:0

29e minuut.
Bengolea rent richting de bal. Catari verovert de bal door een tackle van achteren. Catari met een sublieme pass. Gvirtz is nu in balbezit. Gvirtz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sacachispas B - Leon LP 1:1

32e minuut.
Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini passt de bal met de wreef. Gvirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvirtz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Birenbaun met een harde bal richting middenveld. Paganini kopt de bal weg. Catari rent richting de bal. Catari haalt uit met een fantastische trap. Birenbaun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - Leon LP 1:2

37e minuut.
Gvirtz rent richting de bal. Werthein rent richting de bal. Gvirtz maakt een afschuwelijke overtreding. Gvirtz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Catari rent richting de bal. Catari passt de bal met de wreef. Gvirtz rent richting de bal. Gvirtz schiet op doel. Werthein probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispas B 55%, Leon LP 45%.
Sacachispas B - Leon LP 1:2

47e minuut.
Catari bereikt de bal nog maar net als eerste. Catari passt de bal zonder na te denken. Werthein bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvirtz verovert de bal door een tackle van achteren. Gvirtz haalt uit met een fantastische trap. Birenbaun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - Leon LP 1:3

70e minuut.
Catari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Vogue komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Bengolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Vogue is nu in balbezit. Gvirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vogue is nu in balbezit. De Vogue haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Birenbaun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Paganini met een snelle inworp. Goldenberg heeft problemen om de bal te vangen. Goldenberg geeft een lange en hoge pass. Sayenn rent richting de bal. Sayenn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispas B 57%, Leon LP 43%.
Sacachispas B - Leon LP 1:3