Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.24
  • Stadion: Black Boys Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1842
Black Boys PumitasFc
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


33e minuut.
Desmery trapt de bal weg. Priolo is nu in balbezit. Mosso begaat een overtreding. Priolo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Priolo kan niet meer verder spelen. Schuster komt het veld opgelopen. Cointry zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Batista de bal. Batista schiet op doel. Daar is Rosenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Boys - PumitasFc 0:1

38e minuut.
Schuster is nu in balbezit. Tassart is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schuster. Tassart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tassart kan niet meer verder spelen. Azzato komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Boys 50%, PumitasFc 50%.
Black Boys - PumitasFc 0:1

49e minuut.
Schuster rent richting de bal. Mosso onderschept slim de pass. Mosso speelt de bal door. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubeldía onderschept slim de pass. Zubeldía met een sublieme pass. Batista is nu in balbezit. Batista draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg draait met de bal, schiet en ... Egri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Molina is nu in balbezit. Cenci onderschept slim de pass. Cenci geeft de bal voor. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Boys - PumitasFc 1:1

87e minuut.
Zuppa geeft een lange en hoge pass. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista probeert naar een medespeler te passen. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Boys 49%, PumitasFc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Boys - PumitasFc 1:1