Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.24
  • Stadion: PumitasFc Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2812
PumitasFc Black Boys
442 Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 26
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Davin is nu in balbezit. Davin geeft de bal voor. Di Ricci heeft problemen om de bal te vangen. Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzato schiet op doel. Desmery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Doeltrap. Zuppa met een harde bal richting middenveld. Cenci kopt de bal weg. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap. Desmery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pecoraro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zubeldía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fridman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosso rent richting de bal. Met opzet legt Priolo zijn tegenspeler op de grond. Mosso roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mosso kan niet meer verder spelen. Felman komt het veld opgelopen.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Egri trapt de bal weg. Priolo kopt de bal weg. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Zuppa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Azzato rent richting de bal. Azzato schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cointry de bal onder controle te krijgen. Azzato rent richting de bal. Azzato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PumitasFc - Black Boys 0:1

25e minuut.
Peran geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domínguez met een snelle inworp. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zerneri met een sublieme pass. Daar is Azzato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azzato probeert naar een medespeler te passen. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Graffigna passt de bal in één keer door. Batista is nu in balbezit. Batista passt de bal zonder na te denken. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg draait met de bal, schiet en ... Egri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Priolo speelt de bal door. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PumitasFc - Black Boys 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PumitasFc 59%, Black Boys 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PumitasFc - Black Boys 1:1

47e minuut.
Tassart is nu in balbezit. Priolo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tassart. Tassart krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Cenci met een sublieme pass. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci passt de bal zonder na te denken. Azzato rent richting de bal. Azzato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PumitasFc - Black Boys 1:2

55e minuut.
Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Tassart speelt de bal door. Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzato draait met de bal, schiet en ... Robbins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci passt de bal met de wreef. Azzato rent richting de bal. Azzato draait met de bal, schiet en ... Robbins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Felman met een sublieme pass. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci speelt de bal door. Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PumitasFc - Black Boys 1:3

72e minuut.
Molina geeft een hoge lob. Cenci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cenci passt de bal zonder na te denken. Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PumitasFc - Black Boys 1:4

83e minuut.
Tassart geeft de bal voor. Cenci met een sublieme pass. Di Ricci rent richting de bal. Felman is nu in balbezit. Felman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PumitasFc 61%, Black Boys 39%.
PumitasFc - Black Boys 1:4