Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adelense fc CA Claypole
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Gersman heeft problemen om de bal te vangen. Cavacini rent richting de bal. Cavacini passt de bal zonder na te denken. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fabbri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabbri probeert naar een medespeler te passen. Capel rent richting de bal. Solana rent richting de bal. Solana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cavacini met een sublieme pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel. Peran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adelense fc - CA Claypole 1:0

40e minuut.
Richter rent richting de bal. Solana verovert de bal door een tackle van achteren. Solana passt de bal met de wreef. Schützenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schützenberg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Binner is nu in balbezit. Fabbri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabbri geeft een hoge lob. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adelense fc 52%, CA Claypole 48%.
adelense fc - CA Claypole 1:0

57e minuut.
Inworp. Schützenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capel bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana verovert de bal door een tackle van achteren. Solana geeft een hoge lob. Paal! Tammaro bokst de bal weg.

62e minuut.
O`Farrell passt de bal zonder na te denken. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crespo. Crespo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adelense fc 52%, CA Claypole 48%.
adelense fc - CA Claypole 1:0