Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Claypole adelense fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Capel geeft een hoge lob. Stucan geeft een hoge lob. Inworp. Capel met de inworp. Marianidis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fabbri met de inworp. O`Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Farrell passt de bal zonder na te denken. Cavacini rent richting de bal. Cavacini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Cavacini de bal. Comas verovert de bal door een tackle van achteren. Comas passt de bal in één keer door. Marianidis rent richting de bal. Marianidis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Capel passt de bal in één keer door. Crespo rent richting de bal. Garrahan onderschept slim de pass. Cavacini verovert de bal door een tackle van achteren. Cavacini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Claypole - adelense fc 0:1

38e minuut.
Capel bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Capel bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana verovert de bal door een tackle van achteren. Solana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Wensel bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Farrell is nu in balbezit. Solana verovert de bal door een tackle van achteren. Solana draait met de bal, schiet en ... Tammaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CA Claypole - adelense fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Claypole 54%, adelense fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA Claypole - adelense fc 1:1

52e minuut.
Richter kopt de bal weg. Peran geeft de bal voor. Wensel kopt de bal weg. Solana is nu in balbezit. Solana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Binner geeft een lange en hoge pass. Capel met een sublieme pass. Peran rent richting de bal. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CA Claypole - adelense fc 1:2

70e minuut.
Cavacini onderschept slim de pass. Cavacini passt de bal met de wreef. Gersman bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Schützenberg is nu in balbezit. Richter onderschept slim de pass. Richter speelt de bal door. Cavacini is nu in balbezit. Cavacini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Claypole 59%, adelense fc 41%.
CA Claypole - adelense fc 1:2