Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san fernando Deportivo Catriel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mazzei speelt de bal door. Ingar is nu in balbezit. Ingar passt de bal met de wreef. Kuyenray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyenray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Missoni kopt de bal weg. Mazzei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazzei passt de bal in één keer door. Kuyenray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyenray draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lerner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pichon met een snelle inworp. Missoni is nu in balbezit. Missoni schiet op doel. Kuyenray krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
san fernando - Deportivo Catriel 1:0

27e minuut.
Zubber passt de bal zonder na te denken. Cruz rent richting de bal. Galop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosse onderschept slim de pass. Cosse haalt uit met een fantastische trap. Pavon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Kuyenray de bal. Gerard rent richting de bal. Kuyenray schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kuyenray moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kuyenray schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san fernando 36%, Deportivo Catriel 64%.
san fernando - Deportivo Catriel 1:0

46e minuut.
Cosse passt de bal zonder na te denken. Molinari rent richting de bal. Milano verovert de bal door een tackle van achteren. Milano speelt de bal door. Cosse geeft de bal voor. Pavon bokst de bal weg.

48e minuut.
Missoni schiet op doel. Lerner probeert naar een medespeler te passen. Zubber kopt de bal weg. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. Pavon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
san fernando - Deportivo Catriel 1:1

54e minuut.
Moner geeft een hoge lob. Inworp. Mazzei met de inworp. Missoni is nu in balbezit. Missoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cosse is nu in balbezit. Soland onderschept slim de pass. Soland speelt de bal door. Missoni rent richting de bal. Missoni draait met de bal, schiet en ... Lerner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Galop probeert de bal aan de voet te houden. Milovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovich probeert naar een medespeler te passen. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san fernando - Deportivo Catriel 1:2

72e minuut.
Daar is Cosse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingar rent richting de bal. Cosse verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
san fernando - Deportivo Catriel 1:3

75e minuut.
Ingar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosse is nu in balbezit. Ingar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ingar krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Latino geeft een hoge lob. Inworp. Milano met een snelle inworp. Cosse is nu in balbezit. Cosse haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Galop geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milovich met een snelle inworp. Cosse is nu in balbezit. Cosse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san fernando 60%, Deportivo Catriel 40%.
san fernando - Deportivo Catriel 1:3