Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.24
  • Stadion: cubali Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2026
cubali Solteros ACF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Gantman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gantman geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sauro de bal onder controle te krijgen. Arguini is nu in balbezit. Arguini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gantman geeft een lange en hoge pass. Arguini is nu in balbezit. Arguini schiet op doel. Garbini is nu in balbezit. Garbini draait met de bal, schiet en ... Inchauspe bokst de bal weg.

21e minuut.
Gantman geeft een hoge lob. Moudelo controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garbini. Garbini krijgt een gele kaart. Moudelo raakt geblesseerd tijdens het duel. Lepio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Chacon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleiman onderschept slim de pass. Kleiman schiet op doel. Cobian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Manfredi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfredi probeert naar een medespeler te passen. Gantman met een sublieme pass. Arguini rent richting de bal. Arguini haalt uit met een fantastische trap. Inchauspe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cubali - Solteros ACF 0:1

33e minuut.
Moudelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbini onderschept slim de pass. Garbini probeert naar een medespeler te passen. Manfredi is nu in balbezit. Manfredi schiet op doel. Inchauspe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

37e minuut.
Gantman verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Alarcón met een snelle inworp. Tovagliari rent richting de bal. Tovagliari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cubali - Solteros ACF 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cubali 43%, Solteros ACF 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cubali - Solteros ACF 1:1

48e minuut.
Boruchowicz met een sublieme pass. Kleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Perotti met een sublieme pass. Alarcón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarragona. Tarragona krijgt een gele kaart. Alarcón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kremenchuzky komt bij de bal en schiet. Cheuqueman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cubali - Solteros ACF 2:1

77e minuut.
Gantman probeert naar een medespeler te passen. Kleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovagliari is nu in balbezit. Kleiman rent richting de bal. Kleiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cubali - Solteros ACF 3:1

81e minuut.
Chacon rent richting de bal. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón geeft de bal voor. Kleiman is nu in balbezit. Kleiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cubali - Solteros ACF 4:1

86e minuut.
Kremenchuzky is nu in balbezit. Gantman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremenchuzky begaat een overtreding. Kremenchuzky krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cubali 43%, Solteros ACF 57%.
cubali - Solteros ACF 4:1