Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solteros ACF cubali
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Lepio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moudelo is nu in balbezit. Moudelo passt de bal met de wreef. Kleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gantman geeft de bal voor. Catunta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perotti. Catunta raakt geblesseerd tijdens het duel. Catunta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tovagliari probeert naar een medespeler te passen. Garbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbini met een sublieme pass. Manfredi is nu in balbezit. Manfredi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepio onderschept slim de pass. Lepio geeft de bal voor. Kleiman rent richting de bal. Kleiman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Boruchowicz passt de bal met de wreef. Manfredi rent richting de bal. Manfredi passt de bal zonder na te denken. Arguini rent richting de bal. Arguini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solteros ACF 43%, cubali 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Solteros ACF - cubali 0:0

51e minuut.
Perotti passt de bal in één keer door. Daar is Moudelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arguini is nu in balbezit. Manfredi is nu in balbezit. Manfredi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Lepio de bal. Manfredi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lepio. Lepio krijgt een gele kaart. Manfredi raakt geblesseerd tijdens het duel. Manfredi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lepio bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruchowicz onderschept slim de pass. Boruchowicz probeert naar een medespeler te passen. Arguini heeft problemen om de bal te vangen. Arguini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solteros ACF - cubali 1:0

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Gantman de bal onder controle te krijgen. Kleiman rent richting de bal. Estevez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiman verovert de bal door een tackle van achteren. Kleiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Solteros ACF - cubali 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solteros ACF 40%, cubali 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Solteros ACF - cubali 1:1