Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RIVER SOUTH CA Claypole
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Binner geeft een lange en hoge pass. Ferrero kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiguay de bal. Solana rent richting de bal. Solana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RIVER SOUTH - CA Claypole 0:1

6e minuut.
Gaitán probeert de bal met de borst te controleren. Monzón rent richting de bal. Gaitán begaat een overtreding. Gaitán krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gaitán passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whittenkamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chiguay controleert de bal met de borst. Comas verovert de bal door een tackle van achteren. Chiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Calvo geeft een lange en hoge pass. Peran controleert de bal met de borst. Achaval bereikt de bal nog maar net als eerste. Achaval haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Solana onderschept slim de pass. Binner rent richting de bal. Figgini rent richting de bal. Binner onderschept slim de pass. Binner geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Comas is nu in balbezit. Calvo maakt een afschuwelijke overtreding. Calvo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gaitán controleert de bal met de borst. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiguay is nu in balbezit. Solana verovert de bal door een tackle van achteren. Solana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RIVER SOUTH - CA Claypole 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIVER SOUTH 58%, CA Claypole 42%.
RIVER SOUTH - CA Claypole 0:2

73e minuut.
Wensel rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schützenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Toscán heeft problemen om de bal te vangen. Calvo rent richting de bal. Calvo met een sublieme pass. Achaval bereikt de bal nog maar net als eerste. Achaval schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Schützenberg geeft een hoge lob. Daar is Ferrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wensel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wensel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RIVER SOUTH - CA Claypole 0:3

83e minuut.
Wensel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero is nu in balbezit. Wensel onderschept slim de pass. Wensel draait met de bal, schiet en ... Hamilton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RIVER SOUTH - CA Claypole 0:4

90e minuut.
Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana met een sublieme pass. Schossow is nu in balbezit. Solana verovert de bal door een tackle van achteren. Solana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RIVER SOUTH - CA Claypole 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIVER SOUTH 63%, CA Claypole 37%.
RIVER SOUTH - CA Claypole 0:5