Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solteros ACF san fernando
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Mazzei onderschept slim de pass. Mazzei geeft een lange en hoge pass. Chacon heeft problemen om de bal te vangen. Rodini rent richting de bal. Rodini draait met de bal, schiet en ... Cobian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ingar verovert de bal door een tackle van achteren. Pichon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cometti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pichon raakt geblesseerd tijdens het duel. Pichon met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Cobian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Rodini de bal. Rodini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Manfredi rent richting de bal. Arguini bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi rent richting de bal. Arguini is nu in balbezit. Arguini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Solteros ACF - san fernando 1:0

20e minuut.
Garbini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cahen D’Anvers komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Soland is nu in balbezit. Manfredi onderschept slim de pass. Manfredi speelt de bal door. Arguini rent richting de bal. Arguini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cahen D’Anvers is nu in balbezit. Cahen D’Anvers geeft een lange en hoge pass. Manfredi is nu in balbezit. Manfredi haalt uit met een fantastische trap. Babington probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cahen D’Anvers geeft een hoge lob. Catunta kopt de bal weg. Arguini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguini haalt uit met een fantastische trap. Veneciano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solteros ACF - san fernando 2:0

38e minuut.
Arguini is nu in balbezit. Ingar bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguini onderschept slim de pass. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi draait met de bal, schiet en ... Veneciano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solteros ACF 50%, san fernando 50%.
Solteros ACF - san fernando 2:0

47e minuut.
Cahen D’Anvers passt de bal met de wreef. Arguini rent richting de bal. Soland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soland krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Pichon passt de bal zonder na te denken. Boruchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Pichon onderschept slim de pass. Pichon geeft een hoge lob. Mazzei geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Molinari is nu in balbezit. Manfredi rent richting de bal. Molinari maakt een afschuwelijke overtreding. Manfredi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Manfredi kan niet meer verder spelen. Da Costa Braga komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gantman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gantman geeft een hoge lob. Missoni met een sublieme pass. Rodini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodini draait met de bal, schiet en ... Cobian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solteros ACF - san fernando 2:1

67e minuut.
Inworp. Mazzei met de inworp. Missoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gantman de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Missoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruchowicz geeft de bal voor. Latino heeft problemen om de bal te vangen. Arguini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solteros ACF 52%, san fernando 48%.
Solteros ACF - san fernando 2:1