Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san fernando Solteros ACF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Pichon is nu in balbezit. Pichon geeft een lange en hoge pass. Gantman heeft problemen om de bal te vangen. Kuyenray rent richting de bal. Kuyenray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Cobian met een harde bal richting middenveld. Soland kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuyenray de bal. Missoni rent richting de bal. Missoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Soland probeert naar een medespeler te passen. Missoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni passt de bal in één keer door. Kuyenray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyenray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Garbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbini geeft de bal voor. Molinari rent richting de bal. Catunta onderschept slim de pass. Catunta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tarragona geeft een hoge lob. Ingar kopt de bal weg. Estevez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuyenray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyenray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san fernando - Solteros ACF 1:0

25e minuut.
Ingar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duncan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Soland passt de bal in één keer door. Mazzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzei met een sublieme pass. Kuyenray is nu in balbezit. Kuyenray haalt uit met een fantastische trap. Cobian bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pichon neemt de hoekschop. Daar is Gantman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzei draait met de bal, schiet en ... Cobian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Latino verovert de bal door een tackle van achteren. Latino geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuyenray de bal. Missoni rent richting de bal. Missoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Manfredi met een sublieme pass. Boruchowicz rent richting de bal. Boruchowicz passt de bal in één keer door. Arguini is nu in balbezit. Arguini draait met de bal, schiet en ... Veneciano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san fernando 40%, Solteros ACF 60%.
san fernando - Solteros ACF 1:0

50e minuut.
Chacon geeft een lange en hoge pass. Cometti kopt de bal weg. Gantman rent richting de bal. Kuyenray verovert de bal door een tackle van achteren. Kuyenray draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Boruchowicz passt de bal met de wreef. Duncan heeft problemen om de bal te vangen. Duncan probeert naar een medespeler te passen. Kuyenray rent richting de bal. Kuyenray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Duncan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duncan geeft een lange en hoge pass. Tarragona heeft problemen om de bal te vangen. Kuyenray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyenray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Estevez passt de bal met de wreef. Babington is nu in balbezit. Babington geeft de bal voor. Mazzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzei geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Missoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyenray bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruchowicz onderschept slim de pass. Missoni onderschept slim de pass. Missoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Manfredi passt de bal zonder na te denken. Arguini rent richting de bal. Soland begaat een overtreding. Soland krijgt een gele kaart. Arguini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gantman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galop is nu in balbezit. Arguini begaat een overtreding. Arguini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san fernando 19%, Solteros ACF 81%.
san fernando - Solteros ACF 1:0