Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RIVER SOUTH Solteros ACF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten unsatisfactory
average Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Gantman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trimarcchi met de inworp. Toscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Achaval springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Figgini kopt de bal weg. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Boruchowicz is nu in balbezit. Calvo onderschept slim de pass. Calvo schiet op doel. Cobian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Schossow kopt de bal weg. Da Costa Braga heeft problemen om de bal te vangen. Figgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa Braga is nu in balbezit. Da Costa Braga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gantman probeert naar een medespeler te passen. Kevingston heeft problemen om de bal te vangen. Arguini is nu in balbezit. Da Costa Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa Braga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cahen D’Anvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarcchi verovert de bal door een tackle van achteren. Trimarcchi geeft een lange en hoge pass. Achaval rent richting de bal. Achaval draait met de bal, schiet en ... Cobian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIVER SOUTH 44%, Solteros ACF 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RIVER SOUTH - Solteros ACF 0:0

50e minuut.
Figgini geeft de bal voor. Da Costa Braga probeert naar een medespeler te passen. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguini verovert de bal door een tackle van achteren. Arguini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Schossow geeft een lange en hoge pass. Inworp. Catunta met een snelle inworp. Da Costa Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa Braga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Boruchowicz is nu in balbezit. Kevingston rent richting de bal. Boruchowicz onderschept slim de pass. Boruchowicz speelt de bal door. Cahen D’Anvers geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
RIVER SOUTH - Solteros ACF 0:1

83e minuut.
Tarragona is nu in balbezit. Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón met een sublieme pass. Achaval is nu in balbezit. Achaval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Figgini onderschept slim de pass. Figgini probeert naar een medespeler te passen. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Achaval bereikt de bal nog maar net als eerste. Achaval haalt uit met een fantastische trap. Cobian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIVER SOUTH 55%, Solteros ACF 45%.
RIVER SOUTH - Solteros ACF 0:1