Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacachispas B san fernando
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranucci met een snelle inworp. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero draait met de bal, schiet en ... Latino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tank rent richting de bal. Tank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - san fernando 1:0

9e minuut.
Inworp. Molinari met de inworp. Soland bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero verovert de bal door een tackle van achteren. Carretero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Werthein onderschept slim de pass. Werthein geeft een hoge lob. Azcuenaga kopt de bal weg. Soland bereikt de bal nog maar net als eerste. Soland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Missoni schiet op doel. Canal probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazzei neemt de hoekschop. Kuyenray springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Dubini geeft een hoge lob. Gurdulich heeft problemen om de bal te vangen. Kuyenray rent richting de bal. Kuyenray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sacachispas B - san fernando 1:1

45e minuut.
Werthein geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pichon met de inworp. Klungelig pakt Missoni de bal. Missoni geeft een hoge lob. Birenbaun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kuyenray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuyenray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - san fernando 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispas B 49%, san fernando 51%.
Sacachispas B - san fernando 1:2

47e minuut.
Gurdulich geeft een hoge lob. Babington kan de bal niet met de borst controleren. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank onderschept slim de pass. Tank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sacachispas B - san fernando 2:2

78e minuut.
Dubini kopt de bal weg. Klungelig pakt Missoni de bal. Prosdocimi is nu in balbezit. Missoni verovert de bal door een tackle van achteren. Missoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gurdulich geeft de bal voor. Mazzei kopt de bal weg. Canal kan de bal niet met de borst controleren. Kuyenray is nu in balbezit. Kuyenray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispas B 55%, san fernando 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sacachispas B - san fernando 2:2