Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: El Templo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2822
El Templo Guernica F.C.
424 Tactiek 5-3-2 WD
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten adequate
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Travagliante passt de bal zonder na te denken. Nikolsburg heeft problemen om de bal te vangen. Yanka rent richting de bal. Stergiou onderschept slim de pass. Stergiou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Stergiou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alvarado komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Antinanco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clondescu met een snelle inworp. Penzo geeft een hoge lob. Watts rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Guernica F.C. 0:1

11e minuut.
Penzo probeert naar een medespeler te passen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal in één keer door. Watts controleert de bal met de borst. Watts draait met de bal, schiet en ... Garrabé bokst de bal weg.

15e minuut.
Watts onderschept slim de pass. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu passt de bal in één keer door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nikolsburg geeft een hoge lob. Penzo geeft een hoge lob. Zegna heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Penzo rent richting de bal. Pesschia begaat een overtreding. Penzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Penzo met een snel genomen vrije trap. Garrabé met een sublieme pass. Kobusinski kopt de bal weg. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Garrabé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kobusinski zal de hoekschop nemen. Watts maakt een snoekduik en kopt de bal. Garrabé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Travagliante rent richting de bal. Kobusinski speelt de bal door. Alvarado rent richting de bal. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Zegna is nu in balbezit. Alvarado rent richting de bal. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kobusinski met een sublieme pass. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts haalt uit met een fantastische trap. Garrabé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Penzo met een sublieme pass. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu passt de bal zonder na te denken. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yanka kopt de bal weg. Penzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzo geeft een lange en hoge pass. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Guernica F.C. 0:2

40e minuut.
Penzo met een sublieme pass. Daar is Watts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolsburg is nu in balbezit. Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Watts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kobusinski geeft een lange en hoge pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado passt de bal in één keer door. Watts rent richting de bal. Watts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Guernica F.C. 0:3

44e minuut.
Kobusinski onderschept slim de pass. Kobusinski passt de bal zonder na te denken. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. Nikolsburg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Guernica F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Templo 86%, Guernica F.C. 14%.
El Templo - Guernica F.C. 0:4

50e minuut.
Barbaglia geeft een lange en hoge pass. Kobusinski kopt de bal weg. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu geeft een hoge lob. Zegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Camela bereikt de bal nog maar net als eerste. Camela geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pesschia de bal. Watts rent richting de bal. Watts haalt uit met een fantastische trap. Garrabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Travagliante rent richting de bal. Esqueff onderschept slim de pass. Esqueff passt de bal zonder na te denken. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Penzo passt de bal met de wreef. Antinanco rent richting de bal. Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Watts haalt uit met een fantastische trap. Garrabé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Guernica F.C. 0:5

72e minuut.
Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski passt de bal met de wreef. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts haalt uit met een fantastische trap. Garrabé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Guernica F.C. 0:6

73e minuut.
Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski passt de bal in één keer door. Watts is nu in balbezit. Watts draait met de bal, schiet en ... Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Guernica F.C. 0:7

89e minuut.
Penzo met een sublieme pass. Daar is Nikolsburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Watts is nu in balbezit. Watts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Templo 76%, Guernica F.C. 24%.
El Templo - Guernica F.C. 0:7