Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: TITO FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2011
San Lorenzo 71 Mastro F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Pruden rent richting de bal. Aban rent richting de bal. Aban passt de bal met de wreef. Radaelli rent richting de bal. Radaelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - Mastro F.C 0:1

8e minuut.
Losa passt de bal zonder na te denken. Aban rent richting de bal. Pruden bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Aban rent richting de bal. Radaelli onderschept slim de pass. Radaelli passt de bal met de wreef. Pruden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Inworp. Ruscio met de inworp. Klungelig pakt García de bal. Well rent richting de bal. Well geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Trimarco trapt de bal weg van het doel. Daar is Marclay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losa is nu in balbezit. Marclay verovert de bal door een tackle van achteren. Marclay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ruscio passt de bal met de wreef. Marclay rent richting de bal. Anriquez rent richting de bal. Marclay bereikt de bal nog maar net als eerste. Marclay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Lebon geeft een hoge lob. Inworp. Scoponi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anriquez rent richting de bal. Anriquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chiguay probeert de bal aan de voet te houden. Aban rent richting de bal. Teplitzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aban geeft de bal voor. Teplitzki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Aban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aban. Aban krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo 71 62%, Mastro F.C 38%.
San Lorenzo 71 - Mastro F.C 0:1

69e minuut.
Anriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscio is nu in balbezit. Ruscio probeert naar een medespeler te passen. Marclay bereikt de bal nog maar net als eerste. Marclay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Lorenzo 71 - Mastro F.C 1:1

71e minuut.
Lebon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scoponi met een snelle inworp. Anriquez is nu in balbezit. Anriquez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - Mastro F.C 2:1

81e minuut.
Doeltrap. Dixon trapt de bal weg van het doel. Zanou probeert naar een medespeler te passen. Marclay bereikt de bal nog maar net als eerste. Marclay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Pasculli de bal onder controle te krijgen. Marclay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasculli. Pasculli krijgt een gele kaart. Marclay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anriquez wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo 71 31%, Mastro F.C 69%.
San Lorenzo 71 - Mastro F.C 2:1