Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: Deroense Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2322
Deroense damelabici fc
352 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


10e minuut.
Thwaites passt de bal in één keer door. Buchensky is nu in balbezit. Pataky begaat een overtreding. Pataky krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Thwaites is nu in balbezit. Thwaites probeert naar een medespeler te passen. Ferreyra heeft problemen om de bal te vangen. Ferreyra draait met de bal, schiet en ... Depetris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deroense - damelabici fc 1:0

16e minuut.
Borghetti speelt de bal door. Buchensky rent richting de bal. Buchensky speelt de bal door. Tessore is nu in balbezit. Tessore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deroense - damelabici fc 1:1

20e minuut.
Borghetti rent richting de bal. Borghetti speelt de bal door. Thwaites rent richting de bal. Ferreyra rent richting de bal. Ferreyra schiet op doel. Depetris bokst de bal weg.

22e minuut.
Buchensky bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti onderschept slim de pass. Borghetti probeert naar een medespeler te passen. Wells rent richting de bal. Wells geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Lence bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessore is nu in balbezit. Tessore geeft een hoge lob. Zenon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deroense - damelabici fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deroense 55%, damelabici fc 45%.
Deroense - damelabici fc 1:2

47e minuut.
Marclay is nu in balbezit. Dietrich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marclay raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernandez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tessore bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Panguilef rent richting de bal. Zenon verovert de bal door een tackle van achteren. Zenon passt de bal zonder na te denken. Tessore bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessore draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Fernandez geeft de bal voor. Marclay rent richting de bal. Marclay passt de bal met de wreef. Zenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Domoaukafe probeert naar een medespeler te passen. Thwaites bereikt de bal nog maar net als eerste. Thwaites passt de bal met de wreef. Ferreyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreyra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wells geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lence de bal. Buchensky met een sublieme pass. Tessore rent richting de bal. Tessore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deroense 50%, damelabici fc 50%.
Deroense - damelabici fc 1:2