Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: Asma FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1911
Asma FC El Templo
523 Tactiek 424
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Adriel onderschept slim de pass. Adriel speelt de bal door. D`Agostino is nu in balbezit. D`Agostino draait met de bal, schiet en ... Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asma FC - El Templo 1:0

35e minuut.
Panichini rent richting de bal. Met opzet legt Zegna zijn tegenspeler op de grond. Panichini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wiater zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. D`Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostino schiet op doel. Garrabé bokst de bal weg.

36e minuut.
Rotman is nu in balbezit. Rotman geeft de bal voor. D`Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asma FC 48%, El Templo 52%.
Asma FC - El Templo 1:0

55e minuut.
Adriel is nu in balbezit. Pesschia bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriel maakt een afschuwelijke overtreding. Pesschia moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pesschia kan niet meer verder spelen. Chaoul komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rotchen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanka is nu in balbezit. Panichini verovert de bal door een tackle van achteren. Panichini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Travagliante onderschept slim de pass. Travagliante speelt de bal door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bordese probeert naar een medespeler te passen. Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagliante passt de bal in één keer door. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asma FC - El Templo 1:1

80e minuut.
Barbaglia is nu in balbezit. Rotman onderschept slim de pass. Rotman speelt de bal door. D`Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asma FC 50%, El Templo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asma FC - El Templo 1:1