Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: Deroense Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2517
Deroense San Lorenzo 71
352 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Anriquez kopt de bal weg. Irisarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffezini verovert de bal door een tackle van achteren. Marclay bereikt de bal nog maar net als eerste. Marclay schiet op doel. Biglieri bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Anriquez probeert naar een medespeler te passen. Marclay is nu in balbezit. Domoaukafe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Domoaukafe is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Zanou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anriquez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borghetti. Anriquez raakt geblesseerd tijdens het duel. Aban komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Deroense - San Lorenzo 71 0:1

41e minuut.
Anriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Panguilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Anriquez verovert de bal door een tackle van achteren. Anriquez draait met de bal, schiet en ... Biglieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deroense - San Lorenzo 71 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deroense 69%, San Lorenzo 71 31%.
Deroense - San Lorenzo 71 0:2

46e minuut.
Panguilef rent richting de bal. Panguilef geeft de bal voor. Ciaponi rent richting de bal. Ferreyra onderschept slim de pass. Ferreyra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Aban verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreyra onderschept slim de pass. Borghetti rent richting de bal. Ferreyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreyra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Aban is nu in balbezit. Panguilef onderschept slim de pass. Borghetti rent richting de bal. Ferreyra rent richting de bal. Ferreyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deroense - San Lorenzo 71 1:2

62e minuut.
Zanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanou speelt de bal door. Marclay is nu in balbezit. Anriquez rent richting de bal. Anriquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deroense - San Lorenzo 71 1:3

68e minuut.
Aban bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffezini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffezini passt de bal in één keer door. Marclay is nu in balbezit. Marclay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Maffezini onderschept slim de pass. Maffezini geeft een lange en hoge pass. Anriquez rent richting de bal. Anriquez haalt uit met een fantastische trap. Marclay probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deroense - San Lorenzo 71 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deroense 48%, San Lorenzo 71 52%.
Deroense - San Lorenzo 71 1:4