Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arconix San Fernando FC
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mangini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangini passt de bal met de wreef. Mariante heeft problemen om de bal te vangen. Mariante schiet op doel. Reitzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arconix - San Fernando FC 1:0

13e minuut.
Conte onderschept slim de pass. Conte geeft de bal voor. Daar is Belgrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ticona is nu in balbezit. Ticona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Reitzel verovert de bal door een tackle van achteren. Mariante verovert de bal door een tackle van achteren. Mariante speelt de bal door. Ticona is nu in balbezit. Ticona schiet op doel. Passerotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Girbal rent richting de bal. Girbal geeft een lange en hoge pass. Barbaglia rent richting de bal. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Conte met een sublieme pass. Mangini rent richting de bal. Mangini met een sublieme pass. Mariante is nu in balbezit. Mariante geeft een hoge lob. Passerotti bokst de bal weg.

33e minuut.
Luzzi passt de bal met de wreef. Padula rent richting de bal. Hernandorena met een sublieme pass. Mariante is nu in balbezit. Mariante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hernandorena is nu in balbezit. Luzzi onderschept slim de pass. Luzzi probeert naar een medespeler te passen. Mariante bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariante haalt uit met een fantastische trap. Passerotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arconix 33%, San Fernando FC 67%.
Arconix - San Fernando FC 1:0

59e minuut.
Mangini probeert de bal aan de voet te houden. Mallimaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallimaci speelt de bal door. Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann draait met de bal, schiet en ... Andino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mallimaci neemt de hoekschop. Gorina is nu in balbezit. Gorina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reitzel de bal. Mariante is nu in balbezit. Mariante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Armenteros is nu in balbezit. Armenteros met een sublieme pass. Gorina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorina draait met de bal, schiet en ... Andino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arconix - San Fernando FC 1:1

79e minuut.
Bilicic probeert naar een medespeler te passen. Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula speelt de bal door. Mangini is nu in balbezit. Mangini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arconix 46%, San Fernando FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arconix - San Fernando FC 1:1