Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: cabjs Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1366
slayer florentino fubol clud
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Lanzzarini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Forestello komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Pareto heeft problemen om de bal te vangen. Anco rent richting de bal. Pareto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pareto krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Deza passt de bal met de wreef. Anco bereikt de bal nog maar net als eerste. García schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. García is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Bortman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordera is nu in balbezit. Cordera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slayer - florentino fubol clud 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slayer 42%, florentino fubol clud 58%.
slayer - florentino fubol clud 1:0

47e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Money rent richting de bal. Montenegro onderschept slim de pass. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lara geeft de bal voor. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza passt de bal in één keer door. Anco rent richting de bal. Anco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slayer - florentino fubol clud 2:0

62e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Klungelig pakt Money de bal. Anco rent richting de bal. Anco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Serebrisky verovert de bal door een tackle van achteren. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordera is nu in balbezit. Cordera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slayer - florentino fubol clud 3:0

77e minuut.
Missoni probeert de bal met de borst te controleren. Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Anco bereikt de bal nog maar net als eerste. Anco schiet op doel. Kantor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Missoni met een snelle inworp. Money bereikt de bal nog maar net als eerste. Money geeft een hoge lob. Baldibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldibia geeft een lange en hoge pass. Brocatto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slayer 42%, florentino fubol clud 58%.
slayer - florentino fubol clud 3:0