Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: El Templo Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1785
El Templo El Niupi 11
424 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Antinanco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aymo met de inworp. Urtubey rent richting de bal. Urtubey geeft een lange en hoge pass. Garrabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Nikolsburg geeft de bal voor. Inworp. Aymo met een snelle inworp. Urtubey speelt de bal door. Matilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Bordese speelt de bal door. Travagliante heeft problemen om de bal te vangen. Travagliante passt de bal met de wreef. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Garrabé met een harde bal richting middenveld. Yanka is nu in balbezit. Yanka probeert naar een medespeler te passen. Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagliante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Matilla is nu in balbezit. Matilla passt de bal zonder na te denken. Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey draait met de bal, schiet en ... Garrabé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Templo 59%, El Niupi 11 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Templo - El Niupi 11 0:0

55e minuut.
Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagliante speelt de bal door. Portelli is nu in balbezit. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nikolsburg speelt de bal door. Matilla rent richting de bal. Nikolsburg rent richting de bal. Matilla verovert de bal door een tackle van achteren. Matilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Barbaglia geeft een hoge lob. Matilla kopt de bal weg. Chaoul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urtubey rent richting de bal. Urtubey geeft een lange en hoge pass. Garrabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Garrabé speelt de bal door. De Notta rent richting de bal. De Notta probeert naar een medespeler te passen. Matilla is nu in balbezit. Matilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Barbaglia kopt de bal weg. Klungelig pakt Travagliante de bal. Travagliante speelt de bal door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Yanka met een sublieme pass. Zegna rent richting de bal. Zegna speelt de bal door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Templo 44%, El Niupi 11 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Templo - El Niupi 11 0:0