Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors. Deroense
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
De Luca rent richting de bal. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marino de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors. - Deroense 1:0

21e minuut.
Ferreyra geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Salas de bal onder controle te krijgen. Thwaites is nu in balbezit. Thwaites haalt uit met een fantastische trap. Tagliani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boca Juniors. - Deroense 1:1

25e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells geeft een lange en hoge pass. Borghetti kopt de bal weg. Ferreyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreyra geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors. - Deroense 1:2

38e minuut.
Pataky passt de bal zonder na te denken. Inworp. Burnett met een snelle inworp. Daar is De Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Luca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Solnicki is nu in balbezit. Pataky verovert de bal door een tackle van achteren. Pataky speelt de bal door. Thwaites bereikt de bal nog maar net als eerste. Thwaites schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors. - Deroense 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors. 52%, Deroense 48%.
Boca Juniors. - Deroense 1:3

89e minuut.
Badii verovert de bal door een tackle van achteren. Badii geeft de bal voor. Mohamed is nu in balbezit. Mohamed schiet op doel. Biglieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors. - Deroense 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors. 52%, Deroense 48%.
Boca Juniors. - Deroense 2:3