Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guernica F.C. Boca Juniors.
5-3-2 WD Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Cheuqueman verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuqueman met een sublieme pass. Watts rent richting de bal. Watts haalt uit met een fantastische trap. Salas probeert de bal aan de voet te houden. Tagliani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tagliani probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobusinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penzo rent richting de bal. Penzo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kobusinski kopt de bal weg. Penzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzo passt de bal zonder na te denken. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Solnicki rent richting de bal. Stergiou onderschept slim de pass. Stergiou met een sublieme pass. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Del Bianco de bal. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou passt de bal in één keer door. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica F.C. - Boca Juniors. 1:0

26e minuut.
Kobusinski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kohon komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Clondescu geeft een lange en hoge pass. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiou schiet op doel. Na een snelle pass probeert Silly de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Salas rent richting de bal. Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Watts passt de bal met de wreef. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiou draait met de bal, schiet en ... Tagliani bokst de bal weg.

45e minuut.
Selymes rent richting de bal. Selymes geeft een hoge lob. Badii heeft problemen om de bal te vangen. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tagliani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Salas de bal. Watts is nu in balbezit. Watts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica F.C. 24%, Boca Juniors. 76%.
Guernica F.C. - Boca Juniors. 1:0

50e minuut.
Cheuqueman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Clondescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clondescu geeft de bal voor. Stergiou springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De Luca is nu in balbezit. De Luca passt de bal met de wreef. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed schiet op doel. Neustadt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Clondescu speelt de bal door. Watts rent richting de bal. Watts passt de bal zonder na te denken. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou draait met de bal, schiet en ... Tagliani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica F.C. - Boca Juniors. 2:0

80e minuut.
Salas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kohon met de inworp. Penzo rent richting de bal. Penzo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kohon bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzo probeert naar een medespeler te passen. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica F.C. 29%, Boca Juniors. 71%.
Guernica F.C. - Boca Juniors. 2:0