Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: TITO FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2630
TITO FC El Templo
Normal Tactiek 424
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


8e minuut.
Fader onderschept slim de pass. Dal Occhio rent richting de bal. Fader bereikt de bal nog maar net als eerste. Fader draait met de bal, schiet en ... Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - El Templo 1:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Dal Occhio de bal onder controle te krijgen. Cisneros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lee. Lee krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Picazo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bordese met de inworp. Travagliante rent richting de bal. Travagliante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Yanka verovert de bal door een tackle van achteren. Yanka met een sublieme pass. Travagliante met een sublieme pass. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITO FC 54%, El Templo 46%.
TITO FC - El Templo 1:0

55e minuut.
Lee is nu in balbezit. Travagliante is nu in balbezit. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel. Villouta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zegna geeft de bal voor. Inworp. Deux met een snelle inworp. Dal Occhio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dal Occhio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITO FC 60%, El Templo 40%.
TITO FC - El Templo 1:0