Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: El Templo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2704
El Templo TITO FC
424 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


13e minuut.
Chaoul is nu in balbezit. Chaoul geeft de bal voor. Picazo probeert de bal met de borst te controleren. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap. Villouta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pesschia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dal Occhio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesschia begaat een overtreding. Dal Occhio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Lee is nu in balbezit. Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ... Villouta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - TITO FC 1:0

27e minuut.
Yanka probeert de bal met de borst te controleren. Borelli begaat een overtreding. Yanka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yanka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Picazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Masut passt de bal met de wreef. Deux bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zegna. Zegna krijgt een gele kaart. Deux moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Deux kan niet meer verder spelen. Niselbaum komt het veld opgelopen. Dal Occhio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Marianidis de bal. Fader bereikt de bal nog maar net als eerste. Fader schiet op doel. Garrabé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Templo - TITO FC 1:1

39e minuut.
Cisneros geeft de bal voor. Nikolsburg kopt de bal weg. Borelli is nu in balbezit. Borelli geeft een lange en hoge pass. Fader maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Templo 41%, TITO FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Templo - TITO FC 1:1

69e minuut.
Borelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Borelli geeft een lange en hoge pass. Barbaglia rent richting de bal. Fader bereikt de bal nog maar net als eerste. Fader draait met de bal, schiet en ... Garrabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pesschia onderschept slim de pass. Pesschia speelt de bal door. Belvedere rent richting de bal. Travagliante onderschept slim de pass. Travagliante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Cisneros geeft een lange en hoge pass. Barbaglia is nu in balbezit. Fader onderschept slim de pass. Fader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - TITO FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Templo 32%, TITO FC 68%.
El Templo - TITO FC 1:2