Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Niupi 11 Barrio Aeropuerto
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Berenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Kroechen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berenstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berenstein neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kroeven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niupi 11 - Barrio Aeropuerto 0:1

11e minuut.
Cudos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Matilla de bal. Matilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rubinstein de bal. Rubinstein haalt uit met een fantastische trap. Ham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vitti speelt de bal door. Berenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Portelli rent richting de bal. Berenstein onderschept slim de pass. Berenstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Espínola passt de bal zonder na te denken. Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein onderschept slim de pass. Rubinstein geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matilla is nu in balbezit. Matilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Niupi 11 - Barrio Aeropuerto 1:1

19e minuut.
Espínola met een snelle inworp. Pereira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aicega. Aicega krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Aicega met de inworp. Klungelig pakt Aymo de bal. Aymo passt de bal zonder na te denken. Pereira is nu in balbezit. Pereira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Matilla probeert naar een medespeler te passen. Urtubey rent richting de bal. Espínola begaat een overtreding. Urtubey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rubinstein neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lodeiro geeft een hoge lob. Inworp. Aymo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urtubey is nu in balbezit. Urtubey geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niupi 11 40%, Barrio Aeropuerto 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Niupi 11 - Barrio Aeropuerto 1:1

57e minuut.
Conti speelt de bal door. Urtubey is nu in balbezit. Urtubey passt de bal met de wreef. Matilla is nu in balbezit. Matilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Niupi 11 - Barrio Aeropuerto 2:1

77e minuut.
Klungelig pakt Angueira de bal. Matilla is nu in balbezit. Matilla passt de bal zonder na te denken. Urtubey is nu in balbezit. Urtubey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Michelini kopt de bal weg. Klungelig pakt De Notta de bal. De Notta met een sublieme pass. Matilla rent richting de bal. Matilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Niupi 11 - Barrio Aeropuerto 3:1

85e minuut.
Rubinstein raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berlusconi komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Berlusconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola met een sublieme pass. Cudos rent richting de bal. Cudos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niupi 11 36%, Barrio Aeropuerto 64%.
El Niupi 11 - Barrio Aeropuerto 3:1