Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrio Aeropuerto El Niupi 11
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Rubinstein kopt de bal weg. Espínola rent richting de bal. Espínola passt de bal in één keer door. Aymo is nu in balbezit. Aymo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Urtubey kopt de bal weg. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldoni begaat een overtreding. Fleming raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fleming kan niet meer verder spelen. Berlusconi komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kroechen met een sublieme pass. Urtubey probeert naar een medespeler te passen. Lodeiro is nu in balbezit. Berlusconi onderschept slim de pass. Berlusconi draait met de bal, schiet en ... Ham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berlusconi is nu in balbezit. Berlusconi schiet op doel. Ham bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrio Aeropuerto - El Niupi 11 0:1

28e minuut.
Berenstein is nu in balbezit. Berenstein passt de bal zonder na te denken. Vitti rent richting de bal. Urtubey verovert de bal door een tackle van achteren. Urtubey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrio Aeropuerto 61%, El Niupi 11 39%.
Barrio Aeropuerto - El Niupi 11 0:1

66e minuut.
Cudos passt de bal met de wreef. Aicega rent richting de bal. Aicega passt de bal met de wreef. Daar is Aymo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aymo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrio Aeropuerto - El Niupi 11 0:2

80e minuut.
Ibarra passt de bal in één keer door. Berenstein heeft problemen om de bal te vangen. Portelli rent richting de bal. Berenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Berenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barrio Aeropuerto - El Niupi 11 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrio Aeropuerto 48%, El Niupi 11 52%.
Barrio Aeropuerto - El Niupi 11 1:2