Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
albóndigas con tuco Asma FC
352 Tactiek 523
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Gerard rent richting de bal. Panichini verovert de bal door een tackle van achteren. Panichini geeft de bal voor. D`Agostino rent richting de bal. D`Agostino schiet op doel. Allondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Wiater verovert de bal door een tackle van achteren. Cipriani is nu in balbezit. Cipriani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Panichini de bal. Panichini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Carilepi speelt de bal door. Rotchen rent richting de bal. Rotchen geeft een lange en hoge pass. D`Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Carilepi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cipriani rent richting de bal. Wiater verovert de bal door een tackle van achteren. D`Agostino rent richting de bal. D`Agostino draait met de bal, schiet en ... Allondra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Roch is nu in balbezit. Roch geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Planarco de bal onder controle te krijgen. D`Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
albóndigas con tuco - Asma FC 0:1

36e minuut.
Hara verovert de bal door een tackle van achteren. Werber heeft problemen om de bal te vangen. Werber speelt de bal door. Casadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: albóndigas con tuco 66%, Asma FC 34%.
albóndigas con tuco - Asma FC 0:1

52e minuut.
Rotman met een snelle inworp. Carilepi probeert naar een medespeler te passen. Casadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Llauca bereikt de bal nog maar net als eerste. Llauca geeft een lange en hoge pass. Allondra bokst de bal weg.

56e minuut.
Allondra met een harde bal richting middenveld. Adriel kopt de bal weg. Panichini is nu in balbezit. Panichini schiet op doel. Allondra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
albóndigas con tuco - Asma FC 0:2

80e minuut.
Hara met een sublieme pass. Panichini rent richting de bal. Panichini met een sublieme pass. D`Agostino rent richting de bal. D`Agostino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Allondra trapt de bal weg. Adriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriel passt de bal zonder na te denken. D`Agostino is nu in balbezit. D`Agostino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Planarco is nu in balbezit. Wiater rent richting de bal. Planarco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wiater wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: albóndigas con tuco 73%, Asma FC 27%.
albóndigas con tuco - Asma FC 0:2