Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: TITO FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2983
TITO FC Guernica F.C.
Normal Tactiek 5-3-2 WD
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
15.3 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Kobusinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penzo rent richting de bal. Penzo passt de bal zonder na te denken. Watts is nu in balbezit. Watts draait met de bal, schiet en ... Villouta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Picazo heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kobusinski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Stergiou speelt de bal door. Penzo speelt de bal door. Clondescu geeft de bal voor. Stergiou rent richting de bal. Stergiou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dal Occhio is nu in balbezit. Penzo is nu in balbezit. Penzo passt de bal in één keer door. Watts rent richting de bal. Watts geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Penzo onderschept slim de pass. Penzo geeft een hoge lob. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts haalt uit met een fantastische trap. Villouta bokst de bal weg. Paal!

16e minuut.
Villouta probeert naar een medespeler te passen. Cisneros controleert de bal met de borst. Kobusinski met een sublieme pass. Watts is nu in balbezit. Watts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cisneros geeft een lange en hoge pass. Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski passt de bal met de wreef. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Belvedere met de inworp. Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski passt de bal met de wreef. Watts rent richting de bal. Watts schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - Guernica F.C. 0:1

26e minuut.
Picazo geeft een hoge lob. Inworp. Kobusinski met een snelle inworp. Penzo is nu in balbezit. Penzo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - Guernica F.C. 0:2

28e minuut.
Penzo rent richting de bal. Borelli begaat een overtreding. Penzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Stergiou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Watts is nu in balbezit. Watts schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Daar is Marianidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski passt de bal in één keer door. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Esqueff probeert de bal aan de voet te houden. Penzo is nu in balbezit. Penzo geeft een hoge lob. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Stergiou is nu in balbezit. Watts is nu in balbezit. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - Guernica F.C. 0:3

34e minuut.
Stergiou onderschept slim de pass. Stergiou geeft een hoge lob. Daar is Picazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Watts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros rent richting de bal. Stergiou verovert de bal door een tackle van achteren. Stergiou draait met de bal, schiet en ... Watts probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clondescu met een snelle inworp. Penzo rent richting de bal. Penzo geeft de bal voor. Stergiou krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Watts de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - Guernica F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITO FC 83%, Guernica F.C. 17%.
TITO FC - Guernica F.C. 0:4

49e minuut.
Klungelig pakt Cisneros de bal. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiou passt de bal met de wreef. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cisneros met een sublieme pass. Belvedere is nu in balbezit. Belvedere geeft een hoge lob. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - Guernica F.C. 0:5

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Kobusinski de bal onder controle te krijgen. Cisneros rent richting de bal. Cisneros met een sublieme pass. Watts is nu in balbezit. Watts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - Guernica F.C. 0:6

60e minuut.
Cisneros is nu in balbezit. Stergiou onderschept slim de pass. Stergiou probeert naar een medespeler te passen. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - Guernica F.C. 0:7

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villouta met een harde bal richting middenveld. Kobusinski kopt de bal weg. Watts heeft problemen om de bal te vangen. Watts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Selymes kopt de bal weg. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Picazo rent richting de bal. Stergiou onderschept slim de pass. Stergiou schiet op doel. Villouta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - Guernica F.C. 0:8

68e minuut.
Picazo trapt de bal weg. Penzo probeert naar een medespeler te passen. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stergiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stergiou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Penzo passt de bal met de wreef. Watts heeft problemen om de bal te vangen. Ivannisevich rent richting de bal. Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Watts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - Guernica F.C. 0:9

81e minuut.
Cisneros is nu in balbezit. Cisneros passt de bal in één keer door. Watts is nu in balbezit. Watts passt de bal zonder na te denken. Clondescu geeft een hoge lob. Villouta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stergiou rent richting de bal. Stergiou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - Guernica F.C. 0:10

83e minuut.
Kobusinski geeft een lange en hoge pass. Stergiou heeft problemen om de bal te vangen. Stergiou speelt de bal door. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Stergiou geeft de bal voor. Klungelig pakt Borelli de bal. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap. Villouta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Masut met een snelle inworp. Borelli is nu in balbezit. Penzo onderschept slim de pass. Penzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITO FC - Guernica F.C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITO FC 83%, Guernica F.C. 17%.
TITO FC - Guernica F.C. 0:11