Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: Deroense Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1476
Deroense El Niupi 11
352 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
weak Verdedigen average


2e minuut.
Aicega is nu in balbezit. Thwaites verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kroechen. Kroechen krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De Notta bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. De Notta met de inworp. Ferreyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreyra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wells geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Portelli controleert de bal met de borst. Thwaites is nu in balbezit. Thwaites draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deroense - El Niupi 11 1:0

14e minuut.
Kroechen geeft de bal voor. Thwaites probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferreyra rent richting de bal. Ferreyra haalt uit met een fantastische trap. Kroeven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deroense - El Niupi 11 2:0

24e minuut.
Kroechen heeft problemen om de bal te vangen. Borghetti rent richting de bal. Borghetti probeert naar een medespeler te passen. Ferreyra is nu in balbezit. Ferreyra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Matilla probeert naar een medespeler te passen. Urtubey is nu in balbezit. Pataky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urtubey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kroechen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deroense 44%, El Niupi 11 56%.
Deroense - El Niupi 11 2:0

50e minuut.
Urtubey passt de bal zonder na te denken. Aymo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lanari. Lanari krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Portelli is nu in balbezit. Portelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lanari de bal. Thwaites is nu in balbezit. Thwaites haalt uit met een fantastische trap. Kroeven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Pataky onderschept slim de pass. Pataky speelt de bal door. Thwaites rent richting de bal. Thwaites haalt uit met een fantastische trap. Kroeven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deroense - El Niupi 11 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deroense 40%, El Niupi 11 60%.
Deroense - El Niupi 11 3:0