Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guernica F.C. albóndigas con tuco
5-3-2 WD Tactiek 352
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 20.7
adequate Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Clondescu is nu in balbezit. Clondescu speelt de bal door. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kobusinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kobusinski probeert naar een medespeler te passen. Selymes probeert naar een medespeler te passen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Watts is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica F.C. - albóndigas con tuco 1:0

12e minuut.
Penzo passt de bal met de wreef. Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski passt de bal zonder na te denken. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Clondescu geeft de bal voor. Doeltrap. Hara met een harde bal richting middenveld. Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Watts draait met de bal, schiet en ... Obaya probeert naar een medespeler te passen. Hara heeft problemen om de bal te vangen. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Penzo passt de bal in één keer door. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu speelt de bal door. Watts rent richting de bal. Watts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Allondra trapt de bal weg. Kobusinski kopt de bal weg. Alvarado speelt de bal door. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Watts heeft problemen om de bal te vangen. Watts speelt de bal door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Allondra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica F.C. - albóndigas con tuco 2:0

39e minuut.
Selymes rent richting de bal. Camela is nu in balbezit. Camela geeft een lange en hoge pass. Watts rent richting de bal. Watts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica F.C. - albóndigas con tuco 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica F.C. 19%, albóndigas con tuco 81%.
Guernica F.C. - albóndigas con tuco 3:0

49e minuut.
Klungelig pakt Carilepi de bal. Watts rent richting de bal. Watts passt de bal met de wreef. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. Allondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Gareca rent richting de bal. León onderschept slim de pass. León passt de bal in één keer door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kobusinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzo passt de bal met de wreef. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kobusinski onderschept slim de pass. Kobusinski passt de bal met de wreef. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Watts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kobusinski met een sublieme pass. Klungelig pakt Watts de bal. Watts passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Obaya de bal. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts draait met de bal, schiet en ... Allondra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Allondra probeert naar een medespeler te passen. Penzo kopt de bal weg. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watts is nu in balbezit. Watts schiet op doel. Allondra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Cipriani de bal onder controle te krijgen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado speelt de bal door. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica F.C. - albóndigas con tuco 4:0

81e minuut.
Watts haalt uit met een fantastische trap. Obaya probeert naar een medespeler te passen. Werber rent richting de bal. Clondescu verovert de bal door een tackle van achteren. Clondescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Allondra trapt de bal weg. Kobusinski kopt de bal weg. Klungelig pakt Carilepi de bal. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts schiet op doel. Allondra bokst de bal weg.

88e minuut.
Selymes passt de bal met de wreef. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal met de wreef. Allondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica F.C. 12%, albóndigas con tuco 88%.
Guernica F.C. - albóndigas con tuco 4:0