Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fumanchester RiverFederal
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Sagaste geeft een hoge lob. Zuchovicki is nu in balbezit. Zuchovicki passt de bal met de wreef. Monroy is nu in balbezit. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Luciani verovert de bal door een tackle van achteren. Luciani speelt de bal door. Sagaste is nu in balbezit. Sagaste haalt uit met een fantastische trap. Moreno Y Fabianesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fumanchester - RiverFederal 1:0

15e minuut.
Rackiewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaste onderschept slim de pass. Sagaste probeert naar een medespeler te passen. Monroy rent richting de bal. Monroy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Basualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Basualdo geeft de bal voor. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fumanchester - RiverFederal 2:0

24e minuut.
Rackiewitz passt de bal zonder na te denken. Crispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispo geeft de bal voor. Sagaste is nu in balbezit. Sagaste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Boritz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benesperi de bal. Luciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy is nu in balbezit. Monroy schiet op doel. Moreno Y Fabianesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Klungelig pakt Zuchovicki de bal. Samuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuel geeft de bal voor. Boutell rent richting de bal. Boutell schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Avramovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rackiewitz probeert naar een medespeler te passen. Clausi is nu in balbezit. Crispo rent richting de bal. Clausi onderschept slim de pass. Clausi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fumanchester - RiverFederal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fumanchester 32%, RiverFederal 68%.
Fumanchester - RiverFederal 2:1

53e minuut.
Benesperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Folgueiro de bal onder controle te krijgen. Monroy rent richting de bal. Monroy schiet op doel. Moreno Y Fabianesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fumanchester - RiverFederal 3:1

63e minuut.
Benesperi probeert de bal aan de voet te houden. cesar kopt de bal weg. Zuchovicki speelt de bal door. Monroy rent richting de bal. Monroy passt de bal zonder na te denken. Paal! Daar is Millarehue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaste schiet op doel. Na een snelle pass probeert Millarehue de bal onder controle te krijgen. Moreno Y Fabianesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Luciani probeert naar een medespeler te passen. Monroy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seltzer. Seltzer krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Luciani geeft de bal voor. Rackiewitz heeft problemen om de bal te vangen. Sagaste met een sublieme pass. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Luciani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Seltzer passt de bal zonder na te denken. Boutell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lienad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. cesar met de inworp. Clausi is nu in balbezit. Clausi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fumanchester 45%, RiverFederal 55%.
Fumanchester - RiverFederal 3:1