Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter de Torcuato Hanerk FC
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 24.7
hopeless Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta onderschept slim de pass. Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Uzuriaga onderschept slim de pass. Uzuriaga met een sublieme pass. Cauna is nu in balbezit. Cauna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Yandemian trapt de bal weg van het doel. Arrieta kopt de bal weg. Heavy heeft problemen om de bal te vangen. Paiva is nu in balbezit. Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Torcuato - Hanerk FC 0:1

25e minuut.
Montenegro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orma is nu in balbezit. Orma met een sublieme pass. Paiva rent richting de bal. Paiva haalt uit met een fantastische trap. Sivori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Levit probeert naar een medespeler te passen. Paiva is nu in balbezit. Sarkissian rent richting de bal. Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Paiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paiva is nu in balbezit. Paiva schiet op doel. Sivori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Torcuato - Hanerk FC 0:2

36e minuut.
Sarkissian verovert de bal door een tackle van achteren. Sarkissian passt de bal met de wreef. Cuciuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saturno verovert de bal door een tackle van achteren. Saturno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Torcuato 51%, Hanerk FC 49%.
Inter de Torcuato - Hanerk FC 0:2

53e minuut.
Maggiolo is nu in balbezit. Genta verovert de bal door een tackle van achteren. Genta geeft een lange en hoge pass. Cauna rent richting de bal. Cauna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arrieta rent richting de bal. Uzuriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Uzuriaga speelt de bal door. Saturno rent richting de bal. Saturno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yandemian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Korzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian is nu in balbezit. Korzin onderschept slim de pass. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva haalt uit met een fantastische trap. Sivori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Saturno heeft problemen om de bal te vangen. Cauna is nu in balbezit. Cauna passt de bal in één keer door. Saturno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saturno haalt uit met een fantastische trap. Yandemian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Cauna passt de bal in één keer door. Saturno bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciuffo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saturno moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Saturno kan niet meer verder spelen. Chaban komt het veld opgelopen. Cauna neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Montenegro geeft de bal voor. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta speelt de bal door. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Yandemian met een harde bal richting middenveld. Arrieta kopt de bal weg. Korzin heeft problemen om de bal te vangen. Paiva rent richting de bal. Paiva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cuciuffo geeft een hoge lob. Lodeiro rent richting de bal. Korzin verovert de bal door een tackle van achteren. Korzin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Torcuato - Hanerk FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Torcuato 54%, Hanerk FC 46%.
Inter de Torcuato - Hanerk FC 0:3