Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dominico FC Rosario FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Galeazzi geeft de bal voor. Soldatti kopt de bal weg. Daar is Poggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldatti is nu in balbezit. Soldatti haalt uit met een fantastische trap. Lenci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Monaco met een snelle inworp. Husaín rent richting de bal. Husaín passt de bal in één keer door. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Thwaites bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Hubermann rent richting de bal. Hubermann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Karol bereikt de bal nog maar net als eerste. Karol geeft de bal voor. Hubermann rent richting de bal. Hubermann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Galazzo speelt de bal door. Monaco probeert naar een medespeler te passen. Thwaites speelt de bal door. Hubermann heeft problemen om de bal te vangen. Hubermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dominico FC - Rosario FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominico FC 51%, Rosario FC 49%.
dominico FC - Rosario FC 1:0

51e minuut.
Husaín verovert de bal door een tackle van achteren. Husaín passt de bal in één keer door. Barja bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hubermann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Karol speelt de bal door. Bursaco is nu in balbezit. Ancalle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ancalle krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ancalle geeft een hoge lob. Inworp. Galeazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poggio rent richting de bal. Poggio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lenci met een harde bal richting middenveld. Berg kopt de bal weg. Daar is Thwaites, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubermann is nu in balbezit. Hubermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dominico FC - Rosario FC 2:0

75e minuut.
Caferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Caferra geeft de bal voor. Klungelig pakt Wright de bal. Hubermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hubermann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Poggio is nu in balbezit. Ancalle verovert de bal door een tackle van achteren. Ancalle passt de bal in één keer door. Hubermann rent richting de bal. Hubermann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Caferra passt de bal zonder na te denken. Thwaites heeft problemen om de bal te vangen. Thwaites speelt de bal door. Hubermann is nu in balbezit. Hubermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bilous trapt de bal weg. Poggio kopt de bal weg. Wright met een sublieme pass. Bursaco is nu in balbezit. Bursaco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominico FC 55%, Rosario FC 45%.
dominico FC - Rosario FC 2:0