Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.26
  • Stadion: Imperio FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1604
Imperio FC club atlético pancil0
442 Tactiek 424
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


21e minuut.
Vazquez probeert naar een medespeler te passen. Rowntree is nu in balbezit. Chamot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowntree verovert de bal door een tackle van achteren. Rowntree draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chamot rent richting de bal. Chamot geeft een lange en hoge pass. Weinberg is nu in balbezit. Weinberg schiet op doel. Gurruchaga probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

31e minuut.
Livingston bereikt de bal nog maar net als eerste. Markic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Livingston raakt geblesseerd tijdens het duel. Abelleira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Chamot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vazquez rent richting de bal. Vazquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Weinberg is nu in balbezit. Panguilef is nu in balbezit. Panguilef passt de bal met de wreef. Weinberg is nu in balbezit. Weinberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio FC 46%, club atlético pancil0 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperio FC - club atlético pancil0 0:0

49e minuut.
Chamot rent richting de bal. Chamot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Livingston met een snelle inworp. Rowntree geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio FC - club atlético pancil0 1:0

57e minuut.
Gurruchaga onderschept slim de pass. Gurruchaga geeft een hoge lob. Aruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez draait met de bal, schiet en ... Knauf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Abelleira kopt de bal weg. Sava rent richting de bal. Rowntree bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel. Knauf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
D’Alessio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Alessio geeft een hoge lob. Weinberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinberg draait met de bal, schiet en ... De Irigoyen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperio FC - club atlético pancil0 1:1

78e minuut.
Markic bereikt de bal nog maar net als eerste. Markic passt de bal in één keer door. Panguilef rent richting de bal. Weinberg is nu in balbezit. Weinberg haalt uit met een fantastische trap. De Irigoyen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Markic probeert naar een medespeler te passen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava onderschept slim de pass. Sava geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio FC 40%, club atlético pancil0 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperio FC - club atlético pancil0 1:1