Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.26
  • Stadion: San Benito Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2139
San Benito Arrecifes de Tres Arroyos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Menendez draait met de bal, schiet en ... Daar is Reinhold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansueto speelt de bal door. Menendez rent richting de bal. Menendez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Osvaldo passt de bal met de wreef. Kurukeupu rent richting de bal. Kurukeupu schiet op doel. Civarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ascani rent richting de bal. Ascani passt de bal zonder na te denken. Menendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menendez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Sandiano rent richting de bal. Young onderschept slim de pass. Young passt de bal in één keer door. Menendez rent richting de bal. Menendez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Arrecifes de Tres Arroyos 1:0

17e minuut.
Mazzitelli rent richting de bal. Medero bereikt de bal nog maar net als eerste. Medero passt de bal met de wreef. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Osvaldo is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Kurukeupu zijn tegenspeler op de grond. Kurukeupu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Medero verovert de bal door een tackle van achteren. Medero geeft een hoge lob. Daar is D’Accurzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fucaraccio rent richting de bal. Fucaraccio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fucaraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Young maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Young moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Young schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Civarelli probeert naar een medespeler te passen. Ascani kopt de bal weg. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo schiet op doel. Buonanotte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Benito - Arrecifes de Tres Arroyos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Benito 56%, Arrecifes de Tres Arroyos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Benito - Arrecifes de Tres Arroyos 1:1

50e minuut.
Civarelli trapt de bal weg van het doel. Buchensky bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchensky geeft een lange en hoge pass. Menendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menendez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Medero is nu in balbezit. O´Donnell bereikt de bal nog maar net als eerste. O´Donnell passt de bal zonder na te denken. Ascani is nu in balbezit. Ascani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Reinhold verovert de bal door een tackle van achteren. Ascani onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandiano. Sandiano krijgt een gele kaart. Ascani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D’Accurzio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Menendez rent richting de bal. Menendez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Benito 52%, Arrecifes de Tres Arroyos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Benito - Arrecifes de Tres Arroyos 1:1