Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Felix RiverFederal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Castagnino probeert de bal aan de voet te houden. Clausi rent richting de bal. Met opzet legt von Dietrichstein zijn tegenspeler op de grond. von Dietrichstein krijgt een gele kaart. Clausi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clausi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Damiani met een harde bal richting middenveld. Samuel kopt de bal weg. Boutell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Samuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuel geeft een hoge lob. von Dietrichstein controleert de bal met de borst. Boutell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Felix - RiverFederal 0:1

21e minuut.
Tossenberger onderschept slim de pass. Tossenberger geeft een hoge lob. cesar rent richting de bal. cesar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert von Dietrichstein de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Felix - RiverFederal 0:2

22e minuut.
Ameli rent richting de bal. Ameli speelt de bal door. ceratto controleert de bal met de borst. Boutell rent richting de bal. Boutell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Seltzer rent richting de bal. Paloma verovert de bal door een tackle van achteren. Paloma speelt de bal door. Teplitzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplitzky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Felix 55%, RiverFederal 45%.
Deportivo Felix - RiverFederal 0:2

56e minuut.
Seltzer passt de bal met de wreef. Daar is Clausi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boutell rent richting de bal. Clausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausi haalt uit met een fantastische trap. Pessagno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Clausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli verovert de bal door een tackle van achteren. Ameli met een sublieme pass. Boutell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
von Dietrichstein speelt de bal door. Tossenberger rent richting de bal. Ameli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tossenberger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tossenberger kan niet meer verder spelen. Cordero komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pessagno niet meer kan verder spelen. Schaievitch komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Cordero onderschept slim de pass. Cordero met een sublieme pass. Boutell is nu in balbezit. Clausi rent richting de bal. Clausi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Felix 59%, RiverFederal 41%.
Deportivo Felix - RiverFederal 0:2