Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dominico FC TalleresFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ancalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancalle passt de bal in één keer door. Bordonaba rent richting de bal. Bordonaba geeft de bal voor. Bracito krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dominico FC - TalleresFC 0:1

12e minuut.
Scotto rent richting de bal. Scotto passt de bal in één keer door. Galazzo is nu in balbezit. Bracito rent richting de bal. Bracito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Galazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Ancalle is nu in balbezit. Met opzet legt Scotto zijn tegenspeler op de grond. Scotto krijgt een gele kaart. Ancalle raakt geblesseerd tijdens het duel. Ancalle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Compagnucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Actis verovert de bal door een tackle van achteren. Actis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Thwaites passt de bal zonder na te denken. Scotto is nu in balbezit. Scotto probeert naar een medespeler te passen. Bracito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lenci trapt de bal weg. Bestelli rent richting de bal. Actis begaat een overtreding. Bestelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bestelli kan niet meer verder spelen. Ivanisevich komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Squilacci kopt de bal weg. Karol probeert de bal met de borst te controleren. Bilevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracito haalt uit met een fantastische trap. Lenci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Galazzo geeft een hoge lob. Llancapan kopt de bal weg. Klungelig pakt Actis de bal. Scotto rent richting de bal. Scotto draait met de bal, schiet en ... Lenci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Monier geeft een hoge lob. Squilacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Squilacci passt de bal zonder na te denken. Hubermann rent richting de bal. Hubermann draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominico FC 57%, TalleresFC 43%.
dominico FC - TalleresFC 0:1

63e minuut.
Ancalle rent richting de bal. Squilacci verovert de bal door een tackle van achteren. Scotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotto draait met de bal, schiet en ... Caferra probeert de bal aan de voet te houden. Lenci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bracito rent richting de bal. Bracito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dominico FC - TalleresFC 0:2

72e minuut.
Karol rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilevich met de inworp. Dreizik rent richting de bal. Bilevich geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lenci met een sublieme pass. Ivanisevich speelt de bal door. Bracito rent richting de bal. Scotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominico FC 55%, TalleresFC 45%.
dominico FC - TalleresFC 0:2