Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.26
  • Stadion: Hanerk FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2801
Hanerk FC Rosario FC
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Paiva rent richting de bal. Paiva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Korzin de bal. Korzin draait met de bal, schiet en ... Bilous maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanerk FC - Rosario FC 1:0

9e minuut.
Orma met een sublieme pass. Wright met een sublieme pass. Wylde met een sublieme pass. Soldatti rent richting de bal. Soldatti schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Korzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrechea verovert de bal door een tackle van achteren. Korzin verovert de bal door een tackle van achteren. Korzin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cuciuffo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayme rent richting de bal. Ayme speelt de bal door. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva schiet op doel. Bilous verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Urrechea geeft de bal voor. Ayme kopt de bal weg. Klungelig pakt Poggio de bal. Arrieta rent richting de bal. Arrieta geeft een hoge lob. Bilous probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Montenegro passt de bal in één keer door. Buonanotte rent richting de bal. Soldatti begaat een overtreding. Soldatti krijgt een gele kaart. Buonanotte roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Buonanotte kan niet meer verder spelen. Stampone komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Stampone kopt de bal weg. Tarabini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabini speelt de bal door. Korzin rent richting de bal. Korzin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Orma bereikt de bal nog maar net als eerste. Orma geeft de bal voor. Klungelig pakt Barja de bal. Korzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wright passt de bal met de wreef. Soldatti rent richting de bal. Cuciuffo rent richting de bal. Soldatti verovert de bal door een tackle van achteren. Soldatti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hanerk FC - Rosario FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanerk FC 54%, Rosario FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hanerk FC - Rosario FC 1:1

57e minuut.
Stampone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valdano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tarabini geeft een hoge lob. Maggiolo is nu in balbezit. Poggio begaat een overtreding. Maggiolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wylde met een snelle inworp. Valdano geeft een lange en hoge pass. Orma is nu in balbezit. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanerk FC 41%, Rosario FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hanerk FC - Rosario FC 1:1