Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincharrata Cumelen
433 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Rapoport geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montti met een snelle inworp. Mozzi rent richting de bal. Mozzi geeft de bal voor. Herzog bokst de bal weg. Daar is Cingolani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayinyang is nu in balbezit. Ayinyang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Becherucci passt de bal in één keer door. Montti rent richting de bal. Montti geeft een hoge lob. Garré rent richting de bal. Garré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Gazze de bal onder controle te krijgen. Ayinyang rent richting de bal. Ayinyang speelt de bal door. Cingolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingolani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Demaría geeft een hoge lob. Scarzello rent richting de bal. Ainstein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scarzello raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Scarzello kan niet meer verder spelen. De Boucourt komt het veld opgelopen. Catari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cingolani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincharrata - Cumelen 1:0

27e minuut.
Catari onderschept slim de pass. Ricci rent richting de bal. Ricci passt de bal in één keer door. Becherucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becherucci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ainstein is nu in balbezit. Catari is nu in balbezit. Ainstein maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ainstein naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Ricci met een sublieme pass. Garré is nu in balbezit. Pereira begaat een overtreding. Pereira krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ricci speelt de bal door. Pereira is nu in balbezit. Becherucci verovert de bal door een tackle van achteren. Becherucci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Pereira geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazze met de inworp. Garré is nu in balbezit. Garré schiet op doel. Santoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincharrata 50%, Cumelen 50%.
Pincharrata - Cumelen 1:0

63e minuut.
Coll rent richting de bal. Mozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Cingolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingolani haalt uit met een fantastische trap. Herzog werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincharrata - Cumelen 2:0

76e minuut.
Mozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport onderschept slim de pass. Ricci speelt de bal door. Becherucci is nu in balbezit. Becherucci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincharrata 52%, Cumelen 48%.
Pincharrata - Cumelen 2:0